Şehit Sabahattin Şenkal Anaokulu
CERELLER MAH. KONAK SK. NO 1/4 ÇAVDARHİSAR / KÜTAHYA

VİZYON

Projelerimizdeki başarılarımızla, okulumuzdaki eğitim öğretim teknikleriyle, sosyal-kültürel etkinliklerimizle, teknolojiyi etkin kullanmamızla, okuldaki etkili iletişim becerilerimizle, Türkiye’deki kaliteli okullardan birisi olmak istiyoruz.

MİSYON

Milli Eğitimin genel amaçları doğrultusunda, Atatürk devrimlerine bağlı, toplumsal sorunlara duyarlı, Cumhuriyetle barışık, araştıran, özgür düşünceli, evrensel değerlere ve insanlığa önem veren, değişime açık, ahlaki değerlere önem veren, sorumluluk sahibi, düşünen, paylaşımcı, güven duygusu gelişmiş sağlıklı bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :YARIM GÜN

YARIM GÜN

Okul taşıma servisi bulunmamaktadır.

KÜTAHYA İL MERKEZİNE 60 KM.

OKULUMUZ 100. YIL İLKOKULUNUN BAHÇESİNDE BULUNMAKTADIR.

Sportif Etkinlikler

Okulumuz öğrencilerinin beden fizik gelişimlerine uygun olarak bahçemizde açık hava etkinlikleri yaparak sportif faaliyetler gerçekleştirmekteyiz. Ayrıca oyun odamızda bulunan trambolin ve top havuzu ile öğrencilerimiz keyifli dakikalar geçirmektedirler.

Bilimsel Etkinlikler

Sınıflarımızda bulanan fen ve matematik merkezleri aracılığıyla çocuklarımıza bilim ve fen etkinlikleri yapmaktayız.